Syrefast glassrekkverk firkant

Innerom on March 15, 2020

Rekkverk i rustfritt stål passer til til fleste hus og hytter  Rekkverket produsert i syrefast stål AISI 316.

Industristandarden for innendørsbruk er rustfritt stål AISI 304 kvalitet. For utendørsbruk syrefast stål AISI 316. Motstandskraften mot korrosjon som rustfritt stål har, kommer av at stålet legeres med krom. Når dette gjøres, oppstår det en usynlig, beskyttende hinne som øker stålets motstandskraft mot korrosjon. I syrefast stål er det i tillegg tilsatt molybden som er med på å øke stålets motstandskraften. Siden rekkverk i rustfritt stål har en naturlig motstandsdyktighet mot korrosjonen, trenger ingen overflate beskyttelse for å beholde sin glans og motstandsdyktighet.

Rekkverk i syrefast stål som er egnet for utendørsbruk tåler et mer aggressivt miljø derfor må rutinemessig vedlikehold utføres for å unngå at fremmede partikler fester seg og danner en grobunn for rust.  Syrefast stål ruster ikke av seg selv. Rustflekker oppstår da det kommer fremmede partikler på rekkverket og disse da reagerer med stålet og forårsaker korrosjonen.

Innerom AS sine rekkverk i rustfritt/syrefast stål leveres med herdet, laminert sikkerhetsglass 8,76mm.  Et rekkverksystem er der for å beskytte mot fall derfor er sikkerheten den vesentlige delen av produkter, systemer og glass.

Det som gjør rekkverk virkelig klassisk, er den tidløse, minimalistiske designen med rene og enkle former i flott børstet stål som aldri vil gå av moten.

Godkjent og testet i henhold til Norsk Standard NS – 3510.