Smartglass

Innerom on March 17, 2020

Smartglass er et spennede produkt som har vært på markedet lenge, og er faktisk oppfunnet av en norsk oppfinner.

Glassvegger levert med smartglass. Glasset kan endres fra klart glass til frostet glass elektrisk. Skiftet fra klart til frostet skjer på 0,3 sekunder og er en eksklusiv måte og hindre innsyn i baderommet når du trenger å være uforstyrret. Samtidig som det gir deg muligheten for gjennomlys både som klart glass og frostet.

Smart glass eller også kalt privacy glass har vært på markedet i 20 år og er mest å se i kontormiljøer, men Innerom AS gjør det nå også mer tilgjengelig også for det privat markedet.

Smartglass er glass hvor den “elektriske” folien ligger mellom glassene, og ikke på utsiden som en standard folie. Det gjør at folien er beskyttet fra begge sider, og at man ikke får en side av glasset med annerledes overflate.

Glasset kan styres elektronisk, og ved tilvalg kan man velge om dette skal settes opp sammen med eksisterende styringssystemer, brukes med bryter, telefonstyring etc. Vi tilpasser dette mot ditt system, slik at det ikke skal være nødvendig med flere typer styringssystem i samme hus.

Her finner link til en video av et av de eksklusive prosjektene levert og montert av Innerom AS. (det er dessverre mørkt når dette prosjektet var ferdig montert, men se nøye på glasset inne i dusjen)

Smartglass er kanskje ikke nytt, men har gitt folk futuristiske følelser i mange år.