Sprossevegg aluminium

Innerom on March 17, 2020

Glassvegg med sprosser, ofte også kalt “ny york” vegg er supermoderne og trendy.

Innerom AS leverer sprosse vegg tilpasset ditt formål, enten det er Vinrom, skyvedør, glasskillevegg, eller kontorvegg. Sprossevegg i aluminium er et rimeligere alternativ til stål, og gir samme utrykk som den “ekte Ny york” stål varianten. Dette gir en bedre løsning, med større fleksibilitet og gunstig på pris.

Fordelen med aluminiums systemet er at vi kan levere glassvegg som opprettholder alle krav til lydreduksjon, da glassveggen i seg selv leveres med glass fra tak til gulv. Sprossene limes direkte på glasset etter montasje av glassveggen, som gjør at man kan velge antal sprosser og størrelse. Samt enkelt bruke samme system uansett dørløsning, om det er skyvedør eller slagdør.

Alle våre glassvegger kan dokumenteres i forhold til Norsk Standard NS – 3510, og lydreduksjon ønsket for ditt prosjekt.