Mosevegg

Innerom on March 31, 2020

Ta Naturen med deg inn. Skap en følelse av ro, harmoni og noe som er ekte i en hektisk hverdag. Mosevegg er ikke bare dekorativt med også funksjonelt. Bidrar til bedre inneklima og fungerer støydempende.

Mosevegg er et produkt som har vært på markedet lenge, og har godt dokumenterte egenskaper. I utgangspunktet er mosevegg ved første øyekast dekorativt, men har så mange flere “skjulte” kvaliteter.

  • Antistatisk
  • Brannsikkert
  • Lyddempende
  • Fritt for giftstoffer
  • Vedlikeholdsfritt
  • Naturlig

Innerom AS levere mosevegger til alle formål, og mosen leveres montert på plate uten omramming. Den kan monteres direkte på vegg/tak, eller monteres i en ramme som et vakkert kunstverk.

Litt om mosen:

Reinlav-mose (Cladonia stellaris) vokser fritt over hele Østerdalen. Mosen høstes inn for hånd, og feltene ivaretas med stort fokus på miljø og bærekraft. Innhøstning pågår i 4 hektiske måneder i løpet av sommeren, slik at det finnes råstoff for produksjon året rundt.

Etter behandling sendes mosen til våre verksteder, hvor vi designer og produserer ferdige produkter for salg. Mosen som behandles på fabrikken eksporteres over hele verden.

Etter behandling og farging på fabrikken er ikke mosen lenger levende. Den trenger derfor ikke vedlikehold og er ikke avhengig av sollys. Riktig behandling gjør at mosen ivaretar sine egenskaper. Akustikken i rommet forbedres gjennom lydabsorbering, slik at du får en følelse av ro og harmoni.

Mosen har en naturlig evne til å rense luften. Hverken støv eller insekter tiltrekkes av mosen. Reinlav-Mosen har også en energigivende effekt. Vi har gjennomført tester hos SINTEF for å kunne garantere et brannsikkert produkt. Mosen beholder sin form, farge i mange år.

Din egen bit av norsk natur – et stilrent tilskudd til ditt hjem eller din arbeidsplass.

 

 

 

 

Klassifisert og sertifisert gjennom ISO 9001 og 14001